Meniu Închide

Prese

PRESELE ElECTRICE AGME

AGME ELECTRIC PRESSES

AGME Automated Assembly Solutions proiectează și produce prese electrice de înaltă calitate cu tehnologie proprie AGME. Aceste prese electrice sunt utilizate la procese de producție care necesită monitorizare, precizie mare și repetabilitate.

Presele AGME sunt integral electrice și nu necesită nicio sursă suplimentară pneumatică sau hidraulică. Fiecare presă are o capacitate de 100 de programe de lucru.

SERVO-PRESE AGME

AGME SERVO PRESSES

Servo-presele AGME PE-50 sunt controlate de sistemul de automatizare al liniei in care sunt instalate. In ce piveste presa PE-50 UCC aceasta este livrata cu un sistem AC de asigurare a calitatii si cu interfata si softul standard al presei electrice individuale. Optional, aceste prese pot fi dotate cu un dispozitiv special – load cell – care poate avea multiple functionalitati: asamblare de componente, insertie, presare, indoire, nituire, rulare, testare, control si marcare de piese, printre altele.

PRESE HIDRAULICE

HYDRAULIC PRESSES

AGME produce, de asemenea, o gama mare de prese hidrulice standard (PH-15 Pro, PH-30 Procsi PH 60 Pro) care pot satisface cele mai variate procese precum: asamblare, nituire, perforare, indoire si taiere. Aceste prese pot lucra cu forte intre 150 si 600 kN, in functie de model.

MINI PRESE HIDRAULICE

AGME MINI HYDRAULIC PRESSES

Mini-presele hidraulice “desktop” sunt cele mai bune solutii pentru aplicatii care necesita foete intre 5 si 10 tone.

Mini-presele AGME sunt, practice, unversale ca numar de aplicatii la care pot fi utilizate. Sunt folosite acolo unde presele pneumatice nu sunt suficiente. Cu aceste prese se pot realiza procese de productie ca: marcare, decupare, presare, deformare etc. Aceste prese pot fuctiona si de sine statator dar si incorporate in statii de lucrum automate, in masini speciale sau linii automatizate.

PRESE SPECIALE

SPECIAL PRESSES

AGME poate adapta toate presele pe care le produce (hidraulice, electrice, pneumatice si manuale) exact acolo unde o cer specificatiile tehnice ale beneficiarilor. Astfel AGME poate produce prese la comanda care sa constituie solutii tehnice pentru necesitatile specifice de productie ale diferitelor industrii ale caror procese trebuie optimizate.

PRESE MANUALE CU GENUNCHI

TOGGLE PRESSES

Presele manuale cu genunchi pot avea axa patrat (seria PMA) sau cilindric (seria PR). AGME mai produce, de asemenea, prese pneumatice cu genunchi (seria PRN) care genereaza forte mari de lucru cu o ajustare precisa a miscarii si cu un foarte mic consum de energie.

Optional, sistemul AFC de asigurare a calitatii al sfarsitului de cursa, poate fi adaugat presei pentru a se asigura faptul ca opearatorul a actionat corect, atingand sfarsitul cursei. In acest mod, se previne producerea unor piese gresite si implicit reducrea costurilor din cauza rebuturilor, contribuind astfel la o imbunatatire semnificativa a calitatii.

PRESE CU CREMALIERĂ ȘI PERCUȚIE

RACK AND PERCUSSION PRESSES

Aceste prese se utilizeaza in procesul de productie atunci cand este nevoie de o forta precisa si constanta pe tot parcursul operatiunii.