Meniu Închide

Agme

AGME, Spania, proiectează și produce mașini speciale care satisfacă nevoile de asamblare a unor produse ale unei game mari de industrii. Experiența extensivă a firmei AGME, capabilitatea inginerilor și tehnicienilor și un excelent serviciu tehnic au făcut ca firma livreze multe proiecte la cheie pentru industrii foarte pretențioase cum ar fi producătorii globali de piese pentru automobile.

AGME folosește sistemul RADIAL de nituit, un sistem care asigură realizarea unor produse de înaltă calitate.

Produse AGME

RADIAL RIVETING MACHINES

Mașini radiale de nituit

Mașinile radiale de nituit sunt mașini foarte eficiente care pot rezolva multe cerințe de nituire: de la mici nituri până la nituri mari cu geometrii deosebite.

AGME RA riveting heads

Capete de nituire AGME

Capetele de nituire AGME sunt proiectate pentru a fi integrate în mașini speciale de nituit și pot lucra în diverse poziții: orizontale, verticale sau înclinate, funcție de necesitați.

Funcție de model, forța de nituire este generată hidraulic sau pneumatic. Opțional, capetele de nituire pot încorpora sisteme automate de ungere precum și sisteme de asigurare a calității pentru a controla procesul de nituire. În plus, designul modular al acestora face posibile multiple combinații și asigură o flexibilitate totală de adaptare a capetelor de nituire la cerințele de producție.

AGME ELECTRIC PRESSES

Presele electrice AGME

AGME Automated Assembly Solutions proiectează și produce prese electrice de înaltă calitate cu tehnologie proprie AGME. Aceste prese electrice sunt utilizate la procese de producție care necesită monitorizare, precizie mare și repetabilitate.

Presele AGME sunt integral electrice și nu necesită nicio sursă suplimentară pneumatică sau hidraulică. Fiecare presă are o capacitate de 100 de programe de lucru.

AGME SERVO PRESSES

Servo-prese AGME

Servo-presele AGME PE-50 sunt controlate de sistemul de automatizare al liniei în care sunt instalate. În ce privește presa PE-50 UCC aceasta este livrată cu un sistem AC de asigurare a calității și cu interfața și softul standard al presei electrice individuale. Opțional, aceste prese pot fi dotate cu un dispozitiv special – load cell – care poate avea multiple funcționalități: asamblare de componente, inserție, presare, îndoire, nituire, rulare, testare, control și marcare de piese, printre altele.

HYDRAULIC PRESSES

Prese hidraulice

AGME produce, de asemenea, o gamă mare de prese hidrulice standard (PH-15 Pro, PH-30 Proc și PH-60 Pro) care pot satisface cele mai variate procese precum: asamblare, nituire, perforare, îndoire și tăiere. Aceste prese pot lucra cu forțe între 150 și 600 kN, în funcție de model.

AGME MINI HYDRAULIC PRESSES

Mini prese hidraulice

Mini-presele hidraulice “desktop” sunt cele mai bune soluții pentru aplicații care necesită forțe între 5 și 10 tone.

Mini-presele AGME sunt, practice, universale ca număr de aplicații la care pot fi utilizate. Sunt folosite acolo unde presele pneumatice nu sunt suficiente. Cu aceste prese se pot realiza procese de producție ca: marcare, decupare, presare, deformare etc. Aceste prese pot funcționa și de sine stătător, dar și încorporate în stații de lucru automate, în mașini speciale sau linii automatizate.

SPECIAL PRESSES

Prese speciale

AGME poate adapta toate presele pe care le produce (hidraulice, electrice, pneumatice și manuale) exact acolo unde o cer specificațiile tehnice ale beneficiarilor. Astfel AGME poate produce prese la comandă care să constituie soluții tehnice pentru necesitățile specifice de producție ale diferitelor industrii ale căror procese trebuie optimizate.

TOGGLE PRESSES

Prese manuale cu genunchi

Presele manuale cu genunchi pot avea axă pătrat (seria PMA) sau cilindric (seria PR). AGME mai produce, de asemenea, prese pneumatice cu genunchi (seria PRN) care generează forțe mari de lucru cu o ajustare precisă a mișcării și cu un foarte mic consum de energie.

Opțional, sistemul AFC de asigurare a calității al sfârșitului de cursă, poate fi adăugat presei pentru a se asigura faptul că opearatorul a acționat corect, atingând sfârșitul cursei. În acest mod, se previne producerea unor piese greșite și implicit reducrea costurilor din cauza rebuturilor, contribuind astfel la o îmbunatățire semnificativă a calității.

RACK AND PERCUSSION PRESSES

Prese cu cremalieră și percuție

Aceste prese se utilizează în procesul de producție atunci când este nevoie de o forță precisă și constantă pe tot parcursul operațiunii.